Zaterdag 17 februari 2023

Tijdens mijn vakantie neem ik me niet al te veel of ver van te voren iets voor. Maar vandaag heb ik toch beslist wat ik dinsdagmorgen ga doen. Dan houdt Primavera – William ‘spreekuur’ in hotel des Dunes en ga ik even langs om iets te bespreken. Voor ik ‘officieel’ een klacht ga indienen na mijn vakantie ga ik eerst even kijken welke mogelijkheden er zijn om een andere plek te krijgen. Ik ga het niet nog 6 weken trekken met het hondje van mijn bovenbuurvrouw. Was het naar mijn idee wat rustiger (of ik was meer gefocust op het doorspoelen van mijn wc hihi) en werd het/hij/zij gecorrigeerd of in ieder geval wat stil gehouden, gisteravond was het weer meerdere keren raak. Maar alles overstijgend was het gekef vannacht om half 2 en wat zeker 15 - 20 minuten aan hield. Ik heb geroepen, ik heb met een bezem op het plafond getikt en zelfs mijn afzuigkap even voluit aangezet. Zelfs de schuiframen van haar balkon gingen open vannacht zodat Keffie luid en duidelijk klonk in de nacht. Ik denk dat er toch meer mensen last hadden, want ik hoorde ergens anders ook gebonk vandaan komen. Of het moet het nieuwe speeltje van Keffie zijn sinds een dag of 2: -ik denk- hard rubberen balletje op de plavuizen. Kan ik nog hebben, zet mijn laptop iets harder.

Ik ben bereid om mijn waanzinnige uitzicht en mijn fijne locatie in te ruilen voor meer rust. Ik stel er dan wel wat eisen aan en zal zeker aan een schadevergoeding denken.

Door dit hele gedoe (en de afgelopen week met die wc) erger ik me ook ineens aan van alles en nog wat in dit appartement. Ik treed niet in details, maar al die kleine dingen worden hierdoor steeds groter.

Ik zit écht niet te wachten om te gaan verhuizen, om hier weg te gaan, maar ik trek het gewoon niet meer. Het is óf het hondje er uit óf ik er uit en dan ben ik bang dat het het laatste is.

Maar alle kommer en kwel op een rijtje: vanmorgen totaal geen last gehad van Keffie. Alhoewel: om 10 over 8 was dat kreng alweer wakker en moest dat even laten horen. Eventjes maar. Ik denk dat zijn baasje het nog te vroeg vond. Tsja, dat hebbie als je om half 2 nog wakker bent. Dat was ik ook en het heeft tot bij vijven geduurd alvorens ik weer in slaap was. Maar dat ik er de rest van de morgen geen last van had, komt omdat ik om even voor tienen de deur al weer uit was. Lekker ‘rustig’ de stad in en me ondergedompeld in het feestgedruis. Ik had een heerlijk plekje gevonden om foto’s te kunnen maken en kon op het bankje blijven zitten totdat de parade er aan kwam. Toen een plekje in het midden van de weg gevonden en staan genieten van al die mooie verklede mensen. De liefhebbers kunnen kijken in mijn carnavals-foto-album : Kindercarnaval Benidorm (myalbum.com)

Vanmiddag geprobeerd een tukkie te doen maar dat lukte me niet. Na het eten beslist er vanavond toch maar niet meer op uit te gaan, daar de optocht pas om 9 uur gaat starten en dus pas om rond half 10 op de plek waar ik vanmorgen stond zal passeren. Voordat dan de bups voorbij is, zal het minimaal half 11 of 11 uur zijn. Zie ik geloof ik toch niet zo zitten.

Dus blijft opoe thuis. Jammer van de foto’s die ik dan niet gemaakt heb hahahaha.

Morgen is het zondag en dus een rustdag. Het is maar dat u het weet.

 

Voor nu; Adios mis amigos

Maak jouw eigen website met JouwWeb