Donderdag 16 maart 2023

Zoals ik gisteren al aankondigde, vandaag een ATV dag opgenomen. En dus niet heel veel te melden.
Al heel vroeg wakker omdat een of ander Spaanse idioot had bedacht dat de Fallas, (Spaans feestgebeuren vanmorgen om 5.25 uur -ja u leest het goed- van start moest gaan met een aantal kanon knallers en vuurwerk. Dan ben je toch niet goed om dat te bedenken toch? Ik schrok me een kanonnetje. Maar het kwaad was al geschied en ik was wakker. Ik vond het nog een beetje vroeg, dus ben wel blijven liggen en viel toch nog af en toe beetje in slaap. Om even over 7 er maar uit gegaan en koffie gemaakt. Het was ‘fris’ buiten. Maar 10 graden, maar dan trekken we gewoon een vest aan. Nou schijnt het zo te wezen -heb ik gelezen- dat de ochtendknallers zaterdag en zondagmorgen pas om 8 uur afgaan. Kom maar op !

De ochtend door gekeuteld en wat zitten computeren en tekenen. Om het gemak gedoucht en na de lunch nog even verder aan mijn mandala. Toen ik was aangekleed heb ik Carmen uit het kamertje gepakt, heb daar wat spulletjes in gedaan die ik aan de dames van de hobbyclub wilde geven. Ja, ja, u leest het goed (en wat zal die Iris zitten te gniffelen op de bank nu): ik ben dus naar de hobbyclub in eetcafé Pinoccio gegaan. Ik had wat glitterlijm gekocht en een -verkeerd- schetsblok, had 2 kettingen die bij een blouse hoorden en die ik nooit zal dragen, een hele nieuwe pot honing met citroen en nog 8 kuipjes yoghurt waar mijn maag niet tegen kan.

Ondanks dat ik de plannen niet had, ben ik toch een uurtje blijven hangen en heb onder het genot van een echte kop koffie nog een uurtje zitten praten. Was best gezellig, maar zal het niet wekelijks doen áls ik nog langer hier zou zijn dan. In Pinoccio zag ik ineens een bekend gezicht: Imca Marina. Bijna niet herkenbaar zonder enige vorm van make-up, maar wel herkenbaar aan de manier van bewegen. Ze vroeg me nog of ik samen met haar Viva Espanja wilde zingen, maar dat aanbod heb ik maar afgeslagen hahahahhaha.

Daarna boodschappen gehaald voor zeker een dag of 5. Lekker vlees in voorraad in de diepvries, paella in diepvries en dus geen ‘verplichting’ om buiten te gaan. Het was oké vandaag.

De meeste indruk vandaag maakte de mist die uit zee kwam tot bijna aan het strand voor mijn gevoel.

Bezorgde me kippenvel.

 

Verder vandaag niet heel veel te melden, alleen dat ik me prima voel en rust heb.

 

Tomorrow is forever en wat de dag van morgen brengt zien we wel weer. Geen plannen.

 

MIST(IEK) (myalbum.com)

 

 

Tot morgen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb