Dinsdag 21 maart 2023

Vandaag een relax dag mét activiteit gehad. ’s Morgens de dag begonnen met het geijkte: ontbijtje/koffie. Daarna lekker gaan douchen en mijn haar even verzorgd. Want net als de huid behoeft dat wel aandacht i.v.m. het zonnetje. Dus lekker haarmaskertje en ook mijn velletje een beetje extra aandacht. Spelletje gedaan op de computer (waren al gedownload en opgeslagen, dus ook zonder internet te spelen). Rond uur of twaalf nog wat gegeten en uurtje liggen ‘rusten’ met muziekje op. Om half 2 de deur uitgegaan, crackertjes gehaald om mee te nemen in de bus voor eind van de dag en op het terrasje van café Paris een lekkere cappuccino genomen in afwachting van de bus van de excursie.
Het was een klein busje en de lolbroeken lagen aan het strand. Het was een totaal andere groep (19 mensen) dan de vorige keer, maar dat heeft duidelijk te maken met de bestemming denk ik wel. Het was een leuk ritje naar Elche, waar we werden ‘losgelaten’ in de botanische tuin. Nou ze hadden mij daar vanmorgen al mogen droppen hoor. Wat een oase van rust en pracht. Anderhalf uur lopen wandelen tussen planten, bloemen en struiken onder het genot van het geluid van de kikkers met lente kriebels.

Daarna gingen we de bus weer in en werden we bij een ander park gebracht. Een palmbomen park. Hier was het een heel stuk drukker met groepen toeristen  #followtheleader en spelende kinderen. Stukje door park gelopen, richting basiliek die om half 6 open zou gaan. Voor die tijd ben ik even op één van de terrasjes gaan zitten op het plein bij de basiliek en heb daar een tosti gegeten en een biertje gedronken. Een Heineken 0.0 mét een Amstel glas. Gekkenhuizen zijn het hier als het daar op aan komt. Maar vooruit, smaakte stiekem toch wel, want het was een heerlijk koud biertje.

Even in de basiliek wat foto’s gemaakt. Het was er niet erg groot, dus stond vrij snel weer buiten. Om kwart over 6 gingen we weer richting Benidorm, waar ik even over 7 werd afgezet. Omdat ik best een hoop stappen gezet heb vandaag (stappenteller niet aan gehad), besloot ik maar een patatje te gaan halen. Snelle en prima hap voor het eind van de dag. Dus om acht uur was ik er weer klaar mee. Nog steeds geen internet (wordt aan gewerkt, dus wachten we nog even: tranquillo en manana denk ik)

Wat makkelijks aan getrokken, muziekje aan #zen en wat zitten puzzelen en spelletje op computer. Het was al met al een relaxte fijne dag en ik heb weer heel wat mooie foto’s kunnen maken.

 

Een paar daar van zal ik proberen te plaatsen via een omweg op mijn telefoon. 4 en 5 G, dus kan wel mail kijken en facebook. Slurp wel data maar ik heb 40 GB voor hier. Blij dat ik nog voor mijn vakantie mijn abonnement heb aangepast.

 

Ik zeg ……………. Tot de volgende blog maar weer.

 

Adios Amigos.

Maak jouw eigen website met JouwWeb