Woensdag 22 en donderdag 23 maart 2023

Donderdagmiddag en het internet doet het weer. Wat een vreugde ! Kan weer op de normale manier blogs maken en plaatsen en u er weer mee lastig vallen. Hoe gek is dat toch dat je anno 2023 (en al veel eerder) afhankelijk bent van dat rare internet. Maar ja, het is nou eenmaal een onderdeel geworden van ons dagelijks leven zo wat.

 

Woensdag 22 maart 2023.

Na 2 ‘actieve’ dagen was het een rustdag. Nou ja ………….. Er moesten nog wat boodschappen gehaald worden, want de voorraad van een aantal dingen was aan het slinken en dus maar even op stap met Carmen. Ze was blij om weer van stal te worden gehaald. En dus zijn we tegen twaalven de hort op gegaan. Omdat het lunchtijd was -goh, wat toevallig- even een stop gemaakt bij de Blauwe Walvis, alwaar ik een kop koffie en een saté heb weggewerkt. Toen door naar de VeraCruz supermarkt, wat boodschappen gehaald en terug naar huis. Boodschappen uit geladen en samen met Carmen door naar de Consum supermarkt. Ook daar wat boodschapjes gedaan en terug naar huis. Het tempo werd op de terugweg ietsjes later en voor ik het wist had ik ruim 7 kilometer afgelegd en was het al 3 uur. Dus na ook deze boodschappen te hebben uitgepakt was het de hoogste tijd voor een klein tukje. Aldus geschiedde. Toch een uur van de wereld geweest.

Wakker geworden -gelukkig maar- en de slippers even aangetrokken om …………. een boodschapje te doen. Want ik wilde garnalen drijvend in de olie met chili pepertjes en knoflook (hier Pil Pil) genoemd maken. Maar ik had geen olijfolie in huis, dus stukje gewandeld naar de supermarkt Cervantes. Is een Nederlandse supermarkt en heel dichtbij. Had ik van de week gehoord en was er nog niet geweest. Nou, daar is ook van alles te vinden. Van de potten Hak, tot aan een Hollandse slager, tot de Ruyter hagelslag.
Olijfolie gehaald en heerlijk garnalen gemaakt. Stokbroodje er bij en smullen maar. Dat doen we nog een keer.

’s Avonds zitten puzzelen en spel op computer zitten spelen omdat het internet er nog niet was. Om half elf mijn mandje in en met een paracetamol redelijk snel in slaap gevallen om ’s nachts om half één (kan de klok er bijna op gelijk zetten) wakker te worden. Mijn lijf deed erg zeer. Het was teveel in gebruik geweest denk ik. Ook al waren de dagen vrij relaxt, toch veel gelopen en gedaan.

Na wat gedraai en gedommel was de volgende tijd om wakker te worden half drie. Ben het gewend, dus in slaap gevallen tot de volgende stop: kwart voor vijf. Wakker en appen met Winny die om 5 uur naar het vliegveld moest. Toch nog even in slaap gevallen en om 7 uur er uit gegaan. Het was toen al ……………….

 

Donderdag 23 maart 2023.

Dus aan de koffie, empanada gegeten en gaan aankleden. Om even over half negen op het gemak naar de bus gelopen die om 9 uur richting vliegveld ging vertrekken. Omdat ik al tickets had gekocht, hoefde ik alleen maar in te stappen. En dus deed ik dat. Om kwart voor tien was ik op het vliegveld waar ik ontdekte dat het vliegtuig uit Nederland een vertraging van een minuut of 40 had. Dus ben ik bij de uitgang gaan wachten. Hello Goodbye hihi.

Een Starbucksie gehaald en naar de bus gelopen die om 11 uur weer vertrok naar Benidorm.

Daar aangekomen de koffers van Winny boven gezet en gaan lunchen. Naar het fish en chips restaurant waar we heerlijk hebben gegeten. Nog even kruiden voor de garnalen en stokbrood gaan halen en toen lekker chillen in het appartement.

Vandaag en gisteren maar een paar foto’s gemaakt. Ik gooi ze voor de liefhebbers weer in een album.
Voor vandaag sluit ik de blog, de garnalen staan gemarineerd te wachten op de hete olie en voor de rest van de dag houden we het voor gezien. Morgen weer een dag.

 

Ik vind het reuze gezellig dat Winny er is en we gaan er een relaxte en leuke week van maken. Een week van alles mag, niets moet.

 

Tot morgen vrienden en vriendinnen.

 

Foto's volgen apart in de albums. XXX

Maak jouw eigen website met JouwWeb