Vrijdag 24 maart 2023

Na een goede nacht rust vol goede nachtrust, zaten de meisjes vanmorgen om kwart over zeven aan de koffie met een beschuitje. Om 10 uur gisteravond gingen hier dan ook al de luiken dicht. Ja dat heb je met die dames op leeftijd he haha. Zowel Winny als ik waren gistermorgen dan ook best ook vroeg wakker. Zij in Nederland omdat ze moest vliegen om 7 uur en ik omdat ik nou eenmaal vaak heel vroeg wakker ben.

Om 10 uur deze morgen zijn we weg gegaan. Eerst vuil en plastic weggooien en toen even door naar het spreekuur van William om onze excursie van a.s. dinsdag naar Valencia te betalen. Om 9 uur ’s morgens vertrekken we al. Het is ongeveer -met koffiestop onderweg- 2 uur rijden. We worden in het centrum van Valencia afgezet, krijgen een plattegrond mee en worden na 5 uur weer op dezelfde plek opgehaald. Dus al die tijd kunnen wij ons eigen gang gaan.

Nadat we alles geregeld hadden bij William (voor de instromers van de kant van Winny; dit is de reisleider van Sunweb/Primavera waarmee ik reis), zijn we naar de bushalte gelopen en hebben de bus genomen naar het grote winkelcentrum van Benidorm. Ik moest even iets halen bij de Lidl en we wilden even naar de Pepco, een soort van combi van Primark, Kruitvat, Action en Jamin zeg maar. Oké, beetje kort door de bocht, maar u begrijpt misschien wel wat voor soort winkel het is. Maar eerst naar het toilet en een heerlijke kop koffie met wat lekker. Het lijkt wel weer vakantie hahaha. Toen door naar C & A, bijzonder hoor die winkel. Allemaal kleding 😊. Als laatste in dat winkelcentrum de Pepco in. Daar waren we al snel weer weg, want er was niets wat wij konden gebruiken. Ja we konden veel gebruiken, maar het moet allemaal wel in de koffer passen hahaha.
Toen overgestoken naar de Lidl, waar we eerste een andere winkel instapten. Een ToDo, maar dat groter dan mijn eigen ToDo in Benidorm. Winny was op zoek naar een zeepdoosje en kwam met een tasje vol leuke dingetjes de winkel uit. Ja, valt niet mee hoor die goedkope zaakjes met leuke hebbedingetjes. Bij de Lidl gehaald wat ik nodig had en toen weer met de bus naar Benidorm. We stapten uit bij Blauw Walvis waar we van een late lunch genoten. Hoe Hollands wil je het hebben? Ik een bordje met patat en frikandel speciaal. Winny nam een hugh hamburger met friet. En om het allemaal gezond te houden hadden we er ook rauwkost bij. Dat dan weer wel.

Na de late lunch weg gewerkt te hebben zijn we bij de supermarkt stokbrood, tonijn, asperges en ham wezen halen voor vanavond eventueel. Via de boulevard zijn we naar huis geschommeld, want we waren toch wel een beetje aan de vermoeide kant. Het was ondertussen wel al half vier ja.

Thuis gekomen -na 1 tussenstop rust op een bankje- zijn we tassen uit gaan pakken en ben ik lekker gaan douchen en in de kaften gestapt. Onze laptops kwamen tevoorschijn en het leek of we kantoortje gingen spelen. Althans, daar leek het een beetje op.

Ik ging deze blog maken en Winny wat administratieve zaken regelen voor haar vakantie eind april naar Turkije met haar (klein)kinderen. Ja, die meid heeft het ook niet makkelijk hoor. Echt een familiekwaal waar wij beiden aan lijden.

Gisteravond heeft zij nog voor mij een flinke tijd zitten internetten op zoek voor een familiehuis is november. Dan word ik 70 en in plaats van een feest met hapjes, drank en een band, heb ik dit jaar gekozen om met Winny, haar (klein)kinderen, schoonzoon en mijn eigen gezin een familiehuis te huren. En zo geschiedde. Heb een leuk huis gevonden en heb gelijk geboekt. Want ondanks dat dat nog 8 maanden duurt, moet je toch niet opkijken van wat er allemaal al volgeboekt is. En ik heb wel een paar eisen. Moet nog een tikkie betaalbaar zijn, moet (binnen)zwembad zijn voor de kleintjes en grote kinders. Ook moet het diervriendelijk zijn, want Glo gaat ook mee. De famielje wordt nog verder ingelicht over het hoe, wat, wanneer en waar. #surprise

En dus loopt het ondertussen tegen zessen, gaan we zo naar het nieuws kijken en als we trek krijgen nog een klein hapje eten.

Vandaag geen foto reportage gemaakt, dus krijgt u maar 2 foto’s van mij. De foto's zijn van onze late lunch #errughe. Later volgt en nog een foto van een Spaanse strandkabouter.

 

Ik wens iedereen een fijne dag, avond of nacht, al naar gelang het tijdstip dat u deze blog leest.

 

Adios Amigos

Maak jouw eigen website met JouwWeb